maanantai 4. huhtikuuta 2016

the day 9

Tähän väliin laitan vaan kasan random kuvia selityksineen. Ne ehkä kertoo mitä kaikkea tässä nyt on ollu meneillään. Tai ehkä oikeestaan vaan murto-osan siitä, mutta eniveis.

Pyöräilyretkellä pysähdyttiin katsomaan Potsdamin nähtävyyksiä. Tässä Schloss Sanssouci. Lisäksi juotiin kaljaa, syötiin jätskiä ja mä vahingossa vähän rikoin vuokrapyörää. koko kierroksen matkaksi joku arveli 45kilometriä, mutta minusta se oli höpöpuhetta. Ehkä 30 kilometria on lähempänä totuutta. Poltin mun hiusrajan ja tutustuin uusiin luokkakavereihin vähän paremmin.

Seikkailin Neuköllniin Flowmarktiin ja söin maailman kauneimmassa ravintolassa The Bowl Berlinissä. 

Nousin U-bahnista Weinmeister Strassella ja hukkasin itseni täyin. Samalla hetkellä, kun huomasin kevään, huomasin sen, että oon totaalisen eksynyt. Paniikki ei iskenyt ja lopulta suhteellisen tutut huuditkin löytyi. 
Mää osaan melkein jo liikkua U-bahneilla niinku aito Berlinerin konsanaan. Kuvata en osaa niinkään hyvästi.
Ihan vahingossa eksyin jonkun elokuvan tai TV-sarjan kuvauksien keskellä. Olisin halunnut mennä kuvailee lähemmäs, mutten kehdannut. Tästä syystä huono salakuva.


Tässä mää yhden vintage-liikkeen alakerrassa. Yritin etsiä muutamaa tiettyä paikkaa, eksyin (,koska miksikäs niitä osoitteita kannatas mihinkään ylös laittaa, kyllä mää sinne ossaan!) ja löysin sit muutaman muun ihan kivan kaupan.


Alexanderplatzilla kuvasin maailman kelloa, setää ja koiraa tekemässä temppuja sekä tätiä, joka höpötti kauheesti jotakin mikkiin. 

1 kommentti: